loading

Ons aanbod

Mensen werkelijk in beweging krijgen

UBACHS/full contact helpt je bij het ontwikkelen en vertellen van je meest relevante verhaal. Een verhaal dat echt aankomt, juist bij die mensen die je blijvend in de juiste beweging wilt brengen.

Dat doen we in heel uiteenlopende werelden – en altijd vanuit onze centrale overtuiging: mensen vinden elkaar uiteindelijk in hun gemeenschappelijke kijk op de wereld, in hun gedeelde mentaliteit.

Als je die mentaliteit weet te benoemen en uitdraagt in alles wat je doet, voelen cruciale doelgroepen je werkelijke relevantie. En geven ze maar al te graag gehoor aan je oproep.

Samen met onze opdrachtgevers leggen we die mentaliteit bloot en vertalen haar naar een pakkend verhaal. Een verhaal waar de doelgroep niet omheen kan. Omdat het je raakt op je diepste drijfveren.

Vervolgens helpen we onze opdrachtgevers ook om dat verhaal zo spannend mogelijk te vertellen, om écht contact te maken, binnen en buiten je organisatie.

Daarbij staan we open voor alle middelen: van het bedenken en uitrollen van een totaal nieuw concept tot het ontwikkelen van een intern communicatietraject – ‘whatever it takes’ om een relevant verhaal goed te vertellen en mensen werkelijk in beweging te brengen.