loading

4 april 2024
Lekker Anders Dag

Prettig verkeer rond de basisschool? Doorbreek de sleur!

DRUKTE en DAGELIJKSE SLEUR zijn de échte boosdoeners bij schoolverkeer dat onveilig voelt. En dat los je niet alleen op met fysieke maatregelen. Gedragsinterventie Lekker Anders Dag weet de sleur te doorbreken voor prettig(er) verkeer rond school.
6 maart 2024
Lekker Anders Dag

Met Lekker Anders Dag zijn we al jaren op weg naar prettig verkeer rondom scholen! Daarom zijn we dit jaar ‘praktisch partner’ bij het Nationaal Verkeersveiligheids Congres. Wat helpt nu ECHT om verkeersdeelnemers andere keuzes te laten maken? Daarover vertellen we graag meer, op onze stand, maar ook online.
24 januari 2024
De BeestenBende

De BeestenBende wint de Vakjury Award voor Duurzaamheid!

Wat een geweldig begin van ons 20 jarig jubileum, de BeestenBenders hebben een mooie prjis gewonnen! Tijdens de feestelijke prijsuitreiking in het Figi theater in Zeist heeft het BeestenBende team de Vakjury Award voor Duurzaamheid vol trots in ontvangst mogen nemen. In haar juryrapport prijst de Vakjury vooral de energie die de nieuwe generatie schoolkinderen  […]
10 januari 2024
De BeestenBende

De Beestenbende in de finale van de Award voor Duurzaamheid!

Met trots delen we mee dat de Beestenbende door de vakjury is geselecteerd voor de top drie van de Award voor Duurzaamheid. Al twee decennia lang inspireert het project jonge kinderen om een positieve impact te hebben op hun omgeving. Binnenkort wordt bekend of we de prijs zullen winnen!  
28 november 2023
True Friend

True Friend nu ook op de middelbare school!

Het True Friend project is zo’n succes dat we het nu ook uitbreiden naar de middelbare school onder de naam True Friend Forever. Deze week hebben we het aan de brugklassers gepresenteerd om zo ook deze leeftijdsgroep te inspireren met de mogelijkheden die onze samenleving te bieden heeft.
1 november 2023
UBACHS/full contact

Nieuwe gezichten in ons bureau

Onlangs heeft Ubachs Full Contact vier nieuwe teamleden mogen verwelkomen! Met elk hun eigen unieke achtergrond zijn ze vastberaden om oprecht contact te maken en mooie beweging in gang te zetten. We kijken uit naar de diversiteit en energie die ze met zich meebrengen!
7 september 2023

Werken bij UBACHS/full contact

Wil jij mensen in beweging brengen, aanzetten tot actie en nieuwe, bewuste keuzes laten maken? Kom dan werken bij UBACHS/full contact, bureau voor merk, mentaliteit & gedrag. Klik hieronder voor de vacature! Enthousiast? We zien graag je berichtje binnenkomen.
18 juli 2023
De BeestenBende

De BeestenBende Zomerboek 2023

Alle BeestenBenders genieten momenteel van hun welverdiende zomervakantie. Om ervoor te zorgen dat ze zich tijdens de zomervakantie niet vervelen, hebben we weer een speciale editie van het ‘De BeestenBende-zomerboek’ gemaakt. Het zomerboek staat boordevol leuke spelletjes, anti-verveel tips en meer!
13 juli 2023
True Friend

Behind-the-scenes…. altijd speciaal.

En best spannend, voor het achttal pubers dat eerder deze week mocht ‘shinen’ in een echte ‘shoot’. In de aanloop naar ons debuut-seizoen van True Friend Forever schiet Mike Nicolaassen van As you were de eerste fraaie beelden. Beelden die we terug gaan zien in de kleurrijke huisstijl, helemaal in-sync met de leefwereld van middelbare scholieren.
1 juni 2023
Weet wat je achterlaat

Steeds meer ophaalpunten 1-kilozakjes!

Ook de Wijchense partners Jumbo (Winkelcentrum Zuiderpoort en Herenstraat 17) en Service apotheek (Wijchen-Zuid en Van Poppel) doen nu mee aan Weet wat je achterlaat. Onze nieuwe Wijchense partners zijn enthousiast over het doel van Weet wat je achterlaat: samen gaan we voor nog maar 1 kilo restafval, per persoon per week in Wijchen.
1 2 3 5