loading

7 september 2023

Werken bij UBACHS/full contact

Wil jij mensen in beweging brengen, aanzetten tot actie en nieuwe, bewuste keuzes laten maken? Kom dan werken bij UBACHS/full contact, bureau voor merk, mentaliteit & gedrag. Klik hieronder voor de vacature! Enthousiast? We zien graag je berichtje binnenkomen.
18 juli 2023
De BeestenBende

De BeestenBende Zomerboek 2023

Alle BeestenBenders genieten momenteel van hun welverdiende zomervakantie. Om ervoor te zorgen dat ze zich tijdens de zomervakantie niet vervelen, hebben we weer een speciale editie van het ‘De BeestenBende-zomerboek’ gemaakt. Het zomerboek staat boordevol leuke spelletjes, anti-verveel tips en meer!
13 juli 2023
True Friend

Behind-the-scenes…. altijd speciaal.

En best spannend, voor het achttal pubers dat eerder deze week mocht ‘shinen’ in een echte ‘shoot’. In de aanloop naar ons debuut-seizoen van True Friend Forever schiet Mike Nicolaassen van As you were de eerste fraaie beelden. Beelden die we terug gaan zien in de kleurrijke huisstijl, helemaal in-sync met de leefwereld van middelbare scholieren.
1 juni 2023
Weet wat je achterlaat

Steeds meer ophaalpunten 1-kilozakjes!

Ook de Wijchense partners Jumbo (Winkelcentrum Zuiderpoort en Herenstraat 17) en Service apotheek (Wijchen-Zuid en Van Poppel) doen nu mee aan Weet wat je achterlaat. Onze nieuwe Wijchense partners zijn enthousiast over het doel van Weet wat je achterlaat: samen gaan we voor nog maar 1 kilo restafval, per persoon per week in Wijchen.
23 mei 2023
Weet wat je achterlaat

Emilialoop en Braderie Wijchen

Tijdens de Emilialoop en de Hemelvaart Braderie was Weet wat je achterlaat volop te zien! Onder het motto ‘Zo Wijchens als wat’ doken we onder in het Wijchense gewoel en maakte je kans op echt Wijchense prijzen. Bekijk de foto’s van de Emilialoop via de link hieronder.
21 februari 2023
UBACHS/full contact

A lifetime of work…

Het is zover… we beginnen de zaken in te pakken. De mappen zijn leeg, de kast bijna ook. A lifetime of work. Na 15 jaar is het tijd voor een nieuwe stek, een tweede jeugd. Ons bureau UBACHS/full contact gaat verkassen, van het ene monumentale pand naar het andere monument.
22 december 2022
True Friend

Een bordspel, maar dan anders…

True Friend verraste de kinderen uit de groepen 7 en 8 uit Gemeente Geldrop-Mierlo net voor de Kerstvakantie met een nieuwe Challenge. Speel dit eigentijdse bordspel, compleet met QR-codes, en ontdek wat jij en je medespelers koesteren aan vrienden, familie en goede voornemens.
8 december 2022
Weet wat je achterlaat

Maatschappelijk partner van Wijchen Schaatst!

Weet wat je achterlaat is deze winter maatschappelijk partner van Wijchen Schaatst! Tijdens het schaatsfestijn dat van 16 december tot en met 8 januari de Markt van Wijchen in winterse sferen brengt, valt Weet wat je achterlaat niet te missen. Kom jij ook? Lees meer over Wijchen Schaatst op www.wijchenschaatst.nl
16 november 2022
Lekker Anders Dag

Lekker Anders naar school, op Oranje-Bomen-Dag

Ons verkeersinitiatief Lekker Anders Dag telt intussen al bijna 8000 (!) deelnemers. Getriggerd door Nationale Boomfeestdag, medio november, stuurden we alle deelnemers dit herfstig inspiratieblad. Want op zo’n Oranje-Bomen-Dag ga je graag weer eens ‘anders’ naar school, onderweg speurend naar allerlei blaadjes!
9 november 2022
De BeestenBende

Nationale Klimaatweek

De BeestenBenders hielpen tijdens de Klimaatweek een éxtra handje mee. Ze kregen hierbij hulp van Mr. Watts en de groene vink: samen hebben ze een hele reeks tips bedacht. Want lekker samen kunnen leven, dat gaat ook over goed omgaan met groen, ontdekken wat de waarde van water is en eventjes slim zijn met energie. […]